درباره پودر پیاز بیشتر بدانیم

09
بهمن
پودر پیاز از ایدههای جالبی است که امروزه برای طعم دادن به غذا از آن استفاده میکنند. پیاز سرشار از خاصیت آنتوی اکسیدان بوده و خاصیت ضد سرطانی آن سبب استفاده بیش از حد آن در آشپزی است. پیاز یک ضد باکتری و میکروب فوق العاده است. به طوری که هر گونه میکروب داخل بدن را از بین میبرد. یک عامل اساسی برای از بین بردن سرماخوردگی است. پیاز در هر نوع غذای ایرانی دیده میشود. به جرات میتوان گفت ۹۰ درصد از غذاهای ایرانی نیاز به پیاز دارند.
یک مشکل اساسی در مصرف پیاز وجود دارد. اینکه بسیاری از افراد مخصوصا کودکان وجود پیاز را در داخل غذا دوست ندارند. وجود حلقههای پیاز درون غذا آنها را آشفته میکند. پودر پیاز این مشکل اساسی را حل نموده به این صورت که از این پودر به جای خود پیاز استفاده میکنند. در این صورت هم از عطر و بوی پیاز بهره میبرند و هم از خاصیتهای پیاز غافل نمیشوند.
سایت مزرعه ارگانیک این نیاز را رفع میکند و پودرهای مختلف اعم از پیاز را در بستهبندیهای متنوع با قیمت مناسب به فروش میرساند. ما در ادامه قصد داریم طرز تهیه این پودر و موارد مهم در نگهدارب و حفظ سلامت آن بیان کنیم. پس با ما همراه باشید.