سبزی خشک

سبزی خشک

سبزی خشک

سبزی خشک، حالت خشک شده انواع سبزیجات است. سبزیجات از پرمصرف ترین مواد غذایی در آشپزی ایرانی هستند، که در تهیه خورشت ها، پلوهایی مثل سبزی پلو، سوپ، کوکو، آش و… استفاده می‌شوند.

سبزی های خوراکی و خوش عطر که موجب خوش مزه‌تر شدن غذاها می‌شوند، باعث تفاوت فرهنگ غذایی ما با سایر کشورها شده‌اند.

سبزیجات در برخی از فصل ها به صورت فراوان پیدا می‌شوند، اما در برخی از ماه های سرد سال کمیاب می‌شوند.از این رو سبزی هایی که قابلیت خشک شدن را دارند به روش های مختلف خشک می‌کنیم و برای تهیه غذاها و گاهی انواع دمنوش ها استفاده می کنیم.

سبزیجات خشک، در همه روزهای سال در دسترس است و به عنوان جایگزین سبزی تازه استفاده می‌شود.به طور کلی سبزیجات چه تازه و چه خشک شده دارای خواص و مزایای بی‌شماری هستند.

 

سبزی خشک شوید

54,000 تومان303,475 تومان
شوید خشک منبع عالی کلسیم است. مانند سیر برای پیشگیری از پوکی استخوان مناسب است. کلسیم در جلوگیری از کاهش تراکم استخوان که معمولاً پس از یائسگی یا در برخی موارد مانند آرتریت روماتوئید رخ می دهد بسیار مفید است.

سبزی خشک دلمه

51,000 تومان289,000 تومان
سبزیجات دلمه شامل برگ بو، شوید، آویشن، ترخون، نعناع و پیازچه یا سیر است.

سبزی خشک ترخون

50,000 تومان281,885 تومان
ترخون باعث تحریک و تنظیم مغز، سیستم عصبی، دستگاه گوارش، سیستم گردش خون و سیستم هورمونی (غدد درون ریز) می شود. به عبارت دیگر این گیاه تمامی سیستم های متابولیک را تحریک می کند و در نتیجه رشد، ایمنی و سلامت بدن را بهبود می بخشد.

سبزی خشک تره

47,500 تومان264,180 تومان
مهمترین خواص تره عبارتند از: کاهش فشار خون، کاهش التهاب، کاهش کلسترول. کمک به بهبود سلامت قلب خواص آنتی باکتریال تسکین التهاب پوست کنترل تولید چربی تقویت استخوان های شما تقویت ریشه مو جریان خون در فولیکول های مو را افزایش می دهد و تولید سبوم را متعادل می کند و چربی پوست را می کاهد.

سبزی خشک قورمه سبزی

قورمه سبزی از غذاهای پرطرفدار ایرانی و یکی از خورشت‌های سبز رنگ و خوشمزه سفره هر ایرانی هست.که در برنامه غذایی خانواده های ایرانی جا دارد.و طبع این خورشت لذیذ گرم و تر است.

ممکن است مواد اولیه مثل سبزی برای این خورشت همیشه و همه جا در دسترس نباشد. پس استفاده از سبزی خشک مخصوص قورمه سبزی،می‌تواند راه حل مناسبی باشد. تا شما همیشه و در همه جای این کره خاکی خورشتی لذیذ و خوشبو داشته باشید.

چاشنی مورد استفاده در قورمه سبزی لیمو عمانی به صورت درسته یا پودر شده است.اما بعضی اوقات برای کمی ترش شدن از آب نارنج و آبغوره هم استفاده می‌کنند.

 

طرز تهیه قورمه سبزی با سبزی‌های خشک

 

مواد لازم برای تهیه قورمه سبزی:

 

  • 50 گرم سبزیجات خشک معادل یک کیلو سبزی تازه
  • لوبیا چیتی یا قرمز یک پیمانه
  • گوشت 300 گرم
  • لیمو عمانی 2 عدد
  • نمک،زردچوبه و فلفل به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی به میزان لازم

برای تهیه قورمه سبزی ابتدا لوبیاها را از 24 ساعت قبل بخیسانید و هرچند وقت آب آن را عوض کنید تا نفخش گرفته شود و بعد روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود. سپس سبزی خشک را به مدت 4 تا 5 دقیقه در آب خیس کنید.

بعد از آن آبکشی کنید. با  حرارت کم تفت دهید تا آب آن کاملا گرفته شود. بعد از این مرحله روغن مایع اضافه کرده،معمولا سبزی‌های خشک احتیاجی به تفت دادن ندارن ولی اگر می‌خواهید رنگ خورشت شما تیره شود مدتی کوتاه تفت دهید تا سبزی ها رنگشون تیره بشه. پیازهای خورد شده را داخل قابلمه ریخته سرخ کنید تا سرخ وطلایی بشن و بعدش گوشت ها رو اضافه کنید و با نمک، فلفل و زردچوبه تفت بدهید.

سبزی خشک

سبزی‌های تفت داده شده را به گوشت و پیاز اضافه کنید و باهم کمی تفت بدهید سپس به اندازه سه چهارم قابلمه آب جوش اضافه کنید و بعد از اینکه آب جوش اومد زیر قابلمه رو کم کنید تا گوشت ها پخته شود و قورمه سبزی جا بیوفتد.

بعد از نیم پز شدن گوشت‌ها، لیمو عمانی را با چنگال سوراخ و به قورمه سبزی اضافه کنید. در مرحله آخر لوبیا‌های پخته شده را اضافه کنید و صبر کنید تا خورشتتون به روغن بیوفتد.

ترکیبات سبزی خشک قورمه سبزی شامل تره، جعفری و شنبلیله می‌باشد.

سبزی آش

وقتی حرف از آش میشه، دلتون یه کاسه آش داغ بخصوص تو هوای سرد می‌خواد. چندین نوع آش از جمله آش رشته، آش شله قلمکار،آش جو، آش دوغ و … وجود داره که آش رشته یکی از پرطرفدارترین و ساده ترین آش‌ها است.

آش رشته از ترکیب حبوبات، سبزیجات، رشته و کشک درست می‌شود.که سبزی در پختن آش حرف اصلی رو می‌زنه. برای استفاده از سبزی تازه باید سبزی رو تهیه، تمیز و خورد کنین و بعدش توی آش بریزین.اما استفاده از سبزی های خشک دردسرای کمتری داره.

ترکیبات آش رشته:

جهت تهیه آش در نقاط مختلف ایران از سبزیجات مختلفی استفاده می‎کنند اما به طور کلی از ترکیب سبزیجات تره، جعفری و اسفناج استفاده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه آش رشته با سبزیجات خشک:

  • یک کیلوگرم سبزیجات خشک آش
  • رشته به میزان نصف بسته
  • لوبیا و نخود به میزان نصف لیوان
  • عدس به میزان یک لیوان
  • پیاز به میزان 5 عدد
  • سیر به میزان 5 عدد
  • نمک ،زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
  • کشک به میزان لازم
  • نعنا خشک یک قاشق غذاخوری
  • روغن به مقدار لازم

تهیه آش با سبزی خشک:

نخود و لوبیا را از شب قبل در آب خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخشون گرفته شود.بعد نخود و لوبیا خیس خورده را به همراه آب داخل یک قابلمه بزرگ بریزین بعد از جوش آمدن آب حرارت رو کم کنید تا لوبیا و نخود نیم‌پز شوند.

سبزی ها را نیز به مدت 5 دقیقه در آب بخیسانید.البته می‌توانید به صورت خشک هم استفاده کنید.

سپس عدس‌هارو اضافه کنید و اجازه بدین حبوبات به خوبی پخته شوند، در مرحله بعدی پیاز و سیرهای خورد شده را به همراه روغن در ماهیتابه تفت دهید تا طلایی بشوند.

یک ساعت از ریختن عدس در قابلمه که گذشت نیمی از سیر و پیاز سرخ شده را داخل قابلمه بریزین و نصف سیر و پیاز سرخ شده برای تزئین آش می تونید استفاده کنید.سپس سبزی خشک را اضافه کنید. لازم نیست در قابلمه را ببندید چون ممکنه باعث بد رنگ شدن سبزی ها شود.

حرارت زیر قابلمه در این مرحله باید ملایم باشد تا مواد داخل آش به خوبی پخته شوند بعد از پخته شدن کامل مواد آش، رشته آش را اضافه کنید.و ادویه را نیز اضافه کنید.بعد از بیست دقیقه کشک را به آن اضافه کنید.

بعد از جا افتاده شدن آش را داخل کاسه بریزین و با پیازداغ ، نعنا داغ و کشک تزئین و نوش جان کنید.

سبزی خشک

سبزی کوکو

  کوکو سبزی از غذاهای خوشمزه، راحت و سریع است.که به عنوان وعده غذای اصلی یا میان وعده بسیار مناسب است.کوکوسبزی از ترکیب چند سبزی معطر و تخم مرغ مخلوط شده درست می‌شود.

 ماده اصلی این غذا سبزی است که از سبزی تازه و سبزی خشک هم می‌توان استفاده کرد.

ترکیبات سبزی‌های خشک کوکو شامل نسبتی دقیق و مناسب از سبزی‌های تره، جعفری، گشنیز و شوید می‌باشد.

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی  با سبزیجات خشک:

  • سبزی کوکو 500 گرم
  • تخم مرغ 4 عدد
  • زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • سیر رنده شده یک قاشق مرباخوری
  • زرشک و گردو به میزان دلخواه

 

طرز تهیه کوکوسبزی با سبزیجات خشک خوش مزه

مرحله اول باید سبزی کوکو را به مدت 5 دقیقه در آب خیس کنید سپس آبکشی کنید تا آب آن کاملا گرفته شود. در مرحله بعدی تخم مرغ‌ها را به سبزی خشک خیس شده اضافه کنید. و به خوبی هم زده تا زمانی که مایه پف کند.

بعد ادویه را اضافه کنید و بزنید. برای پفکی شدن میتوانید مقداری آرد به آن اضافه کنید همچنین برای خوش‌طعم شدن کوکو ادویه های کاری و زعفران دم کرده را نیز اضافه کنید در مرحله آخر گردو و مقداری زرشک برای ترش شدن را اضافه کنید.

روغن را در ماهیتابه ریخته و بگذارید داغ شود تا کوکو به کف ماهیتابه نچسبه بعد از ریختن مواد درون ماهیتابه با قاشق صاف کنید. و شعله را کم کنید تا کوکو مغز پخت شود.

 بعد از سرخ شدن یک طرف آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. سپس به صورت مثلثی برش زده و خیارشور و گوجه فرنگی میل کنید.

سبزی خشک پلویی

سبزی پلو از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که سبزی پلو با ماهی در شب آغاز سال نو در اکثر نقاط کشور پخته می‌شود.حتی ایرانیان مقیم کشورهای دیگر طبق سنت های ایرانی این غذا را تهیه و سرو می کنند.

سبزی از مواد اولیه این پلو است که همیشه به صورت تازه در دسترس نیست. که استفاده از سبزیجات خشک جایگزین بسیار مناسبی برای تهیه این غذا می باشد. و در هر فصلی از سال به راحتی قابل دسترس است.

 

ترکیبات سبزیجات خشک سبزی پلو

سبزی خشک آش

48,000 تومان251,600 تومان
حاوی ویتامین های A، D، E، K، C، (B1)، (B2)، (B3)، (B4)، (B5)، (B6)، (B9 و B12) همچنین دارای مواد معدنی مانند کلسیم است. ، حاوی آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، مس و منگنز است. وقتی می خواهید برای خانواده خود یک سوپ خوشمزه درست کنید، باید علاوه بر مخلفات، به فکر سبزیجات آن نیز باشید.

سبزی خشک پلویی

47,000 تومان264,180 تومان
سبزی های مورد استفاده در سبزی پلو مانند سایر سبزی ها سرشار از ویتامین های A، B، C، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند. سبزی پلو با ماهی برای بیماری های قلبی عروقی بسیار مفید است و خاصیت ضد سرطانی دارد. فیبر فراوان موجود در سبزیجات به کنترل بهتر قند خون، فشار خون و کلسترول کمک می کند.

سبزی خشک کوکو

47,500 تومان251,600 تومان
سبزی خشک کوکو به دلیل وجود ویتامین های A، C و E دارای خواص آنتی اکسیدانی است و از بدن در برابر انواع بیماری ها محافظت می کند، سبزی کوکو سبز نقش موثری در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و برای مبتلایان به یبوست اثر مفیدی دارد.

سبزی خشک قورمه

47,500 تومان251,600 تومان
سبزی قورمه حاوی اسفناج، جعفری، گشنیز، تره و شنبلیله است. سرشار از منگنز، ویتامین B6، ویتامین C و آهن؛ و این ویتامین ها خون را تثبیت می کنند سرشار از ویتامین B3 است

سبزیجات خشک سبزی پلو، یکی از سبزیجات ترکیبی است که شامل تره، جعفری و شوید می‌باشد.

تهیه سبزی پلو با سبزیجات خشک

هر 50 گرم سبزیجات خشک اگر خیس شود معادل یک کیلو سبزی تازه می‌شود پس برای هر پیمانه برنج 15 گرم سبزیجات خشک معادل 2 قاشق غذاخوری کافی است.سبزی پلو به صورت کته‌ای خیلی خوشمزه است پس برنج را خوب بشویید و به اندازه یک بند انگشت بیشتر از سطح برنج آب بریزید. کمی روغن و نمک اضافه و روی شعله قرار دهید به برنج در حال جوش سبزی خشک را اضافه کنید. درب قابلمه رو گذاشته و به مدت 45 دقیقه اجازه دهید تا دم بکشد. سپس با ماهی تازه یا کنسرو ماهی سرو کنید.

 

بیشتر بخوانید: خلال گوجه فرنگی (خرید + قیمت )

سبزیجات خشک ماهی

قلیه ماهی از غذاهای معروف جنوب هست.این غذا به دلیل داشتن سبزی و سیر، طعم و عطر فوق العاده‌ای داره برای تهیه قلیه ماهی از ماهی، میگو و سبزی هایی  مثل گشنیز و شنبلیله استفاده می‌کنند.

تهیه قلیه ماهی جنوبی با قلیه ماهی که در شمال تهیه می‌شود متفاوت است برای تهیه قلیه ماهی شمالی به غیر از گشنیز و شنبلیله از سبزی محلی مخصوص دیگری به نام چوقاق استفاده می‌کنند.که مزه جالب‌تری دارد.

استفاده از سبزی خشک قلیه راه حلی است تا همیشه و در هر نقطه از کره خاکی خورشتی لذیذ و خوشمزه داشته باشید.

طرز تهیه قلیه ماهی با سبزیجات خشک

در مرحله اول مقداری نمک و فلفل سیاه روی تکه های ماهی ریخته کنار بگذارید تا به خوردشون بره و مزه‌دار شوند. یک قابلمه روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن درون آن ریخته تا داغ شود سپس پیاز و سیر خورد شده را داخل آن بریزید.

بعد از سرخ شدن پیاز،  ادویه و نمک را اضافه و کمی تفت دهید. سپس سبزیجات خشک را اضافه و با هم تفت بدین تا رنگ سبزی‌ها تغییر کند. یک لیوان آب اضافه کنید اجازه بدهید تا سبزی خشک‌ها با حرارت ملایم پخته بشوند.

 سپس تمبر هندی را با کمی آب رقیق کنید و به خورشت اضافه کنید و 2 لیوان آب نیز اضافه و در مرحله آخر شعله را کم کنید تا خورشت جا بیوفتد.

وقتی رنگ خورشت تغییر کرد تکه های ماهی را به آن اضافه کنید بعد از نیم ساعت زمان، قلیه ماهی را به همراه برنج سرو کنید.

 

سبزیجات خشک سوپ

سوپ چیست؟

سوپ یکی از پیش غذاهای ایرانی هست.و در روزهای بیماری یک کاسه سوپ داغ و خوشمزه، سبک و مقوی میتونه روند بهبودی رو سرعت ببخشه.

در تهیه سوپ، از موادغذایی مانند گوشت، و سبزیجاتی مثل کرفس، هویچ، قارچ استفاده می‌کنند. که می‌توان از سبزی خشک هم استفاده کرد تا لعاب بیشتری به سوپ بدهد.

 سبزی ارزش غذایی سوپ رو بیشتر میکنه و از آن برای تزئین سوپ هم استفاده میشه.

طرز تهیه سوپ با سبزی‌های خشک

برای تهیه سوپ از آب مرغ استفاده کنید تا خوشمزه شود. هویچ،قارچ و سبزیجات دیگر مثل کرفس را در آب مرغ بریزید تا پخته شوند. در این مرحله تیکه های مرغ پخته شده را نیز اضافه کنید و به میزان لازم سبزی خشک اضافه کنید .

 به مدت 20 دقیقه بگذارید تا سوپ جا بیوفتد. سپس نوش جان کنید.

سبزی کوفته

در قدیم گوشت مورد استفاده کوفته رو در هاون سنگی می‌کوبیدن به همین خاطر میگن کوفته.

کوفته از غذاهای خوشمزه و ابداعی در ایران هست که به ندرت در کشورهای دیگه تهیه میشه. کوفته تبریزی در میان مردم خیلی زیاد طرفدار داره.

برای تهیه این غذا از سبزی های معطر و گوشت قرمز استفاده می‌کنند. البته پخت کوفته با توجه به مناطق متفاوت هست.سبزی های کوفته در بسیاری از مناطق دنیا و حتی شهرهای ایران به راحتی پیدا نمیشن به همین دلیل استفاده از سبزی خشک کوفته جایگزین بسیار خوبی است.

ترکیبات سبزی کوفته تره، جعفری، مرزه، ترخون، نعنا، گشنیز هستند. که بسیار خوشبو و مطابق با ذائقه ایرانی ها هست.

طرز تهیه کوفته با سبزیجات خشک

در مرحله اول لپه را به صورت جداگانه در آب بپزید. بعد برنج را با نیم پیمانه آب، زردچوبه و نمک رور حرارت قرار بدین تا بجوشد و آب آن کاملا گرفته شود سپس از روی حرارت بردارین تا سرد شود.

لپه‌های پخته شده را به همراه یک پیاز و گوشت چرخ‌کرده داخل هم‌زن میکس کنید بعد از آن مواد را درون ظرف دیگری ریخته و سبزی خشک کوفته  را به آن اضافه کنید. در این مرحله برنج نیم‌پز، نمک و ادویه را اضافه و با دست خوب ورز دهید. تا حالت چسبندگی پیدا کند.

در مرحله بعد داخل یک قابلمه پیاز نگینی شده را سرخ کنید. سپس ادویه و رب را اضافه کنید. و تفت دهید. بعد از آن آب داغ ریخته و  در آب جوش آمده کوفته ها را قرار دهید.

در حین پخت زعفران دم کرده نیز می‌توانید اضافه کنید. در پایان پخت مقداری ترخون خشک داخل آن بریزید.

در آخر وقتی دیدین دانه‌های برنج از هم باز شدن یعنی کوفته شما آماده است. و نوش جان کنید.

سبزی خشک دلمه

دلمه از غذاهای پرطرفدار و مجلسی در ایران و کشورهایی مثل ترکیه و ارمنستان هست.دلمه از ترکیب برنج، لپه، گوشت چرخ کرده، سبزیجات خشک و ادویه های معطر درست میشه.

به این صورت که این مواد رو باهم مخلوط کرده و داخل برگ مو، فلفل دلمه‌ای، بادمجان و گوجه میریزن و با مقداری آب به مدت یک تا دوساعت روی حرارت ملایم میزارن تا پخته بشه.

در تهیه دلمه از مخلفات زیادی استفاده میشه و غذای پردردسری هست، استفاده از سبزی خشک دلمه یک راه راحت برای تهیه دلمه هست.

ترکیبات سبزی‌جات خشک دلمه ترخون، ریحان، مرزه، شوید هستند.

طرز تهیه دلمه با سبزیجات خشک

برای تهیه دلمه، برنج و لپه را از روز قبل خیس کنید تا نرم شوند.سپس اون‌ها رو نیم‌کوب کنید و به همرا پیاز خورد شده و گوشت چرخ‌کرده در ماهیتابه تفت دهید. ادویه و سبزی‌های خشک که از قبل خیس کرده اید. به آن اضافه کنید.

وقتی رنگ گوشت تغییر کرد. مایه اصلی دلمه آماده شده را در فلفل دلمه‌ای، بادمجان و برگ انگوری که از قبل داخل آب جوشاندین بپیچید.و در یک قابلمه دلمه‌ها رو جوری بزارین که بینشون فضای خالی نباشد.بعد از اتمام پیچیدن، دو لیوان آب روی دلمه ها میریزیم بعد روی حرارت قرار می‌دهیم، تا به مدت 1 ساعت پخته شوند.

خواص بی نظیر سبزی خشک

سبزیجات خشک، دارای تمامی مواد مغذی مورد نیاز بدن هستند.که شامل موارد زیر می‌شود:

سبزی خشک دلمه

51,000 تومان289,000 تومان
سبزیجات دلمه شامل برگ بو، شوید، آویشن، ترخون، نعناع و پیازچه یا سیر است.

سبزی خشک کوفته

51,000 تومان289,000 تومان
سبزی کوفته شامل جعفری، تره فرنگی، نعناع، ​​ریحان و پیازچه است.ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های موجود در جعفری برای تقویت سیستم ایمنی مفید هستند. ویتامین هایی مانند ویتامین C، A، K، فولات و نیاسین به روش های مختلف به سیستم ایمنی بدن کمک می کنند.

سبزی خشک سوپ

51,000 تومان289,000 تومان
سبزی سوپ شامل جعفری و گشنیز است و تمام خواص این رو نوع سبزی را داراست.

سبزی خشک ماهی

51,000 تومان268,600 تومان
ویتامین های B موجود در همه انواع سبزیجات برای تولید انرژی، تولید هورمون و عملکرد سیستم عصبی ضروری هستند. نقش ویتامین E در سلامت پوست و مو به اثبات رسیده است. ویتامینی که خاصیت ضد التهابی دارد و از لخته شدن خون جلوگیری می کند. ویتامین C همچنین از سرماخوردگی و تضعیف سیستم ایمنی جلوگیری می کند.
  • ویتامین E موجود در سبزیجات، برای سلامتی پوست و مو مفید است.
  • ویتامین C موجود برای سیستم ایمنی بدن و سرماخوردگی به اثبات رسیده است.
  • ویتامین‌‌های گروه B برای تولید انرژی ، عملکرد سیستم عصبی و ساخت هورمون‌های مفید است.
  • سبزیجات خشک منبع غنی فیبر هستند که خواص زیادی برای بدن دارد. فیبر سرعت عبور مواد غذایی از معده به روده را کم کرده و باعث ایجاد سیری طولانی می‌شود.
  • سبزی‌های خشک غنی از مواد معدنی مثل مس، پتاسیم، منیزیم و منگنز هستند که در سلامت بدن نقش مهمی دارند و کمبود این مواد باعث مشکلات استخوانی و خونی، و ضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شوند.
  • از خواص بارز سبزی خشک، ضدسرطان بودن آن‌ها است.که در پیشگیری و حتی درمان سرطان موثر است. همچنین مانع بروز بسیاری از مشکلات قلبی و عروقی می‌شوند.

مزایای استفاده از سبزیجات خشک :

  • استفاده از سبزیجات خشک، دیگه لازم به خرد کردن سبزی و ترکیب سبزیجات ندارید.
  • سبزیجات خشک رو بدون نگرانی از خراب شدن، در چند نوبت میتوانید استفاده کنید.سبزی های خشک رو با آب ترکیب کنید تا تازه شوند.
  • میتوانیدسبزی ها رو در کابینت نگهداری کنید.
  • سبزی خشک را در مسافرت می‌توان با خود ببرید و خورشت یا غذای مورد نظر خود را درست کنید.

 

 

 

 

 

سبزی خشک

قیمت سبزیجات خشک کیلویی

فارم ارگانیک با کشت سبزی‌های ارگانیک و طی کردن مراحل برداشت، حمل ونقل، شستشو، خرد کردن و خشک کردن،سبزیجات خشک شده، با کیفیت  و با قیمت مناسب برای خریداران عرضه کرده است.

فارم ارگانیک یک فروشگاه اینترنتی رقابتی می‌باشد با مقایسه قیمت فروشندگان و پیگیری قیمت سبزی‌های خشک از لیست قیمت‌ها می‌توانید کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید.

 

مراحل کاشت تا خشک کردن سبزیجات

  1. سبزی های فارم ارگانیک با آب گوارای قنات روستای اصفهک در شهرستان طبس آبیاری می‌شوند.(در شهرستان طبس به دلیل شرایط اقلیمی مناسب کشت سبزی در تمام فصول سال انجام می‌شود.سبزی‌های تولید شده در این منطقه از عطر، طعم و کیفیت ویژه‌ای برخوردار هستند.)
  2. سبزی ها بعد از برداشت به کارخانه ارسال می‌شوند.
  3. شستشو و ضدعفونی سبزی ها در مراحل مختلف به صورت خودکار و بدون دخالت دست انجام می‌شود.
  4. خشک کردن سبزی‌ها با دستگاه خشک‌کن اتوماتیک به مدت 20 دقیقه صورت می‌گیردو سبزی خشک آماده می‌شود.
  5. آزمایش های مختلف از مراحل تولید نیز انجام می‌گیرد.
  6. بعد از اتمام مراحل خشک کردن، بسته ‌بندی نیز به صورت خودکار انجام می‌شود.

 

2 نظر در “سبزی خشک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *